Katern

JSV speelt thuis gelijk tegen DESTO

JSV Nieuwegein heeft afgelopen zaterdag thuis op Sportpark Galecop gelijk gespeeld tegen DESTO uit Vleuten. De wedstrijd eindigde in 3-3. Ondanks dat het gelijk werd, stapten de spelers met een tevreden en kleine glimlach van het veld. Weliswaar was het wederom een gelijkspel, maar wel een met dit keer een gouden randje. De eerdere gelijke spelen waren meestal veroorzaakt door een late tegengoal, maar dit keer liet het team van JSV zien dat zij ook kunnen knokken tot het einde en een punt kunnen pakken.

De laatste weken traint het eerste team van JSV weer lekker vrij en dat zie je terug op het veld. De snelle voorsprong was er ook dit keer weer, gescoord door Oussama El Jerari die weer lekker in zijn vel begint te zitten en daarna volgde de ene na de andere uitbraak, die helaas niet tot doelpunten leidden. het gevolg was dan ook weer als vanouds, de gelijkmaker viel al snel. Dat niet alleen, naar mate de wedstrijd vorderde pakte Desto het initiatief en stond het plots 1-2. De invallers wisten daarna gelukkig het verschil te maken.

Amin Darghal en Calvin Vanokas kwamen binnen de lijnen en lieten zien waarom zij ook hun bijdrage mochten leveren. Amin dribbelde zich op de voor hem karakteristieke manier vrij en passeerde de keeper van Desto: 2-2. Maar een domme overtreding aan de rand van het eigen strafschopgebied niet lang daarna werd door Desto op waarde geschat en vlak voor tijd kwamen zij weer op voorsprong: 2-3. De moed zakte bij de vele toeschouwers in de schoenen.

Toch wist JSV zich weer op te richten en ging vol ten aanval. Een afgeslagen schot kwam in de slotminuten voor de voeten van Calvin die niet lang nadacht en met een prachtige krul de bal in de verre hoek over de keeper wist te liften. 3-3!

Daarna had JSV nog een klein kansje op de 4-3, maar dat mocht helaas niet zo zijn. En dus was het dit keer anders, en was het goed te zien dat de spelers nog een tijd lang na zaten te genieten in de kantine.

Komend weekend wacht het dolende Utrechtse Elinkwijk. Wie weet hebben de spelers van JSV daar een keer geluk en kunnen ze met 3 punten naar huis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk